banner



Σεισμοσ Κινα / Γκουιλίν στην Κίνα: καλώς ήρθατε στο όνειρο! - Ειδήσεις - Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Κίνα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους - Πολλοί νεκροί και
Κίνα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους - Πολλοί νεκροί και from www.newsit.gr
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η .

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 .

Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Φορτηγάκι έπεσε σε πεζούς έξω από νοσοκομείο στην Κίνα!
Φορτηγάκι έπεσε σε πεζούς έξω από νοσοκομείο στην Κίνα! from www.newsit.gr
Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ.

Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμοσ Κινα / Seismos 7 4 Rixter Sthn Kina 2 Nekroi 17
Σεισμοσ Κινα / Seismos 7 4 Rixter Sthn Kina 2 Nekroi 17 from www.tovima.gr
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η . Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Φονικός σεισμός στην κίνα με τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Σεισμοσ Κινα / Î"κουιλίν στην Κίνα: καλώς ήρθατε στο όνειρο! - Ειδήσεις - Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα.. Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της νοτιοδυτικής κίνας. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής .

Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ σεισμοσ. Τουλάχιστον δύο νεκροί από την προηγούμενη σεισμική δόνηση στων 6,1 ρίχτερ.

0 Response to "Σεισμοσ Κινα / Γκουιλίν στην Κίνα: καλώς ήρθατε στο όνειρο! - Ειδήσεις - Διεθνή iσχυρός σεισμός 7,4 ρίχτερ στην κίνα."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel